Digital Riikka

Virtuaali­assistentti apunasi

Ovatko kätesi täynnä töitä ja markkinointikin pitäisi hoitaa? Virtuaaliassistentti voi auttaa.

Ulkoista markkinoinnin tehtävät virtuaaliassistentille, jolloin voit itse keskittyä omaan tekemiseesi ja osaamiseesi. Jutellaan lisää, mitä markkinoinnin tehtäviä sinä voisit antaa virtuaaliassistentin hoidettavaksi.

Virtuaaliassistentti on etätyöntekijä, joka hoitaa erilaisia hallinnollisia ja operatiivisia tehtäviä. Hän auttaa yrityksiä säästämään aikaa ja resursseja, mahdollistaen keskittymisen ydinliiketoimintaan. Täältä voit lukea lisää virtuaaliassistenteista.

Virtuaaliassistentti voi toimia apuna monissa yrityksen operatiivisissa tehtävissä. Markkinointi on yksi iso kokonaisuus, jossa virtuaaliassari pystyy auttamaan ja pitämään huolen markkinoinnin käytännön tehtävistä. Säännöllisiä (tai vähemmän säännöllisiä) virtuaalisen markkinointiassistentin tehtäviä voivat olla esimerkiksi:

  • sisällöntuotanto (Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, verkkosivut)
  • sosiaalisen median ylläpito
  • sisältösuunnitelman teko
  • SEO-tekstien eli hakukoneoptimoitujen tekstien kirjoitus
  • verkkosivujen tai verkkokaupan päivitys
  • laskeutumissivujen teko
  • uutiskirjeiden luominen ja lähetys
  • markkinointiautomaatio
  • projektikoordinointi
  • mainosmateriaalien luominen
  • markkinointikampanjoiden suunnittelu ja luominen

Virtuaaliassistentti sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa työtä on osa-aikaisesti tai vaihtelevasti. Tällöin maksat virtuaaliassistentille tuntiperusteisesti vain sen verran kuin työtä on tarjolla. Virtuaaliassistentti voi tehdä töitä kotonaan, joten hänelle ei tarvitse varata paikkaa toimistolta. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä uuden työntekijän rekrytoimista ja siihen liittyviä kuluja. Palkkaamalla virtuaaliassistentin et sitoudu pitkäaikaiseen sopimukseen vaan voit saada apua hyvin väliaikaisiinkin tarpeisiin. Kun palkkaat avuksesi virtuaaliassistentin, sinun ei tarvitse huolehtia markkinoinnista yksin ja saat ulkopuolisen mielipiteen sekä ideoita markkinointiin.

Virtuaaliassistentin palkkaaminen säästää ennen kaikkea aikaa. Voit keskittyä olennaiseen, kun tehtäviä (joihin sinun ei tarvitse enää keskittyä) hoidetaan ammattitaitoisesti taustalla. Lisäksi saat apukäsiä toimintaan ilman tarvetta palkata täysipäiväistä työntekijää.

Virtuaaliassistentti sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa työtä on osa-aikaisesti tai vaihtelevasti. Tällöin maksat virtuaaliassistentille tuntiperusteisesti sen mukaan kuinka paljon työtehtäviin on kulunut aikaa. Tuntihinta perustuu työtehtävässä vaadittavan asiantuntijuuden määrään, ja tuntihinta voi vaihdella 50-80€/h. Voit halutessasi kysyä arviota työtehtävän tekemiseen tarvittavien työtuntien määrästä ennen työtehtävän toimeksiantamista, jolloin saat arvion loppulaskun suuruudesta. Jos työtehtävä on laajempi, voidaan hinnoittelu tehdä myös kokonaisuuden mukaan.

Virtuaaliassistentti apunasi markkinoinnissa

Virtuaali­assistenttisi

Hei! Olen Riikka Tapola, markkinointiassistenttisi. Minulla on markkinoinnin koulutuksen (KTM) lisäksi noin seitsemän vuoden kokemus markkinoinnin käytännön tekemisestä. Yrityselämässä olen toiminut markkinoinnin osaajana eri rooleissa ja tehtävissä. Olen erikoistunut markkinoinnin automaatioon, eli oikea-aikaiseen automatisoituun asiakasviestintään, somemarkkinointiin sekä sisällöntuotantoon. Minulla on kokemusta myös oman verkkokaupan pyörittämisestä. Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana haluan auttaa sinua hyödyntämään kustannustehokkaita markkinoinnin keinoja monipuolisesti. Virtuaaliassistenttinasi teen työtehtävät sovitussa aikataulussa erittäin luottamuksellisesti ja huolellisesti.

Mietitään yhdessä miten voisin virtuaaliassistenttina auttaa sinua parhaiten yritystoiminnassasi.

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse!

Paranna tehokkuutta ja mahdollista yrityksesi kasvu ilman suuria henkilöstökuluja. Virtuaaliassistentti on nopeasti käytettävissäsi, ja voit saada apua joustavasti tarpeidesi mukaan.

Referenssit

”Yhteistyön paras anti on ollut luottamus siihen, että asiat tulevat hoidetuksi, laadukkaasti ja sujuvasti. Tämä on mahdollistanut sen, että ei tarvitse katsella perään ja tarkistaa onko tehtävät hoidettu.”

Tommi – Evenrue Markkinointi Oy

Kyys tarjous virtuaaliassistentti palveluille

Millaiseen markkinoinnin ongelmaan haluaisit löytää ratkaisun tänään?

Anna 🤖  chatin auttaa