Digital Riikka

Markkinoinnin sparraaja ja tekijä

Hei sinä! Hauska tavata!

Olen Riikka Tapola – markkinoinnin asiantuntija ja toivottavasti tuleva yhteistyökumppanisi. Tarjoan sisällöntuotantopalveluita ja markkinointiautomaatio-osaamista auttaakseni yrityksiä luomaan kiinnostavaa ja tuloksellista markkinointisisältöä.

Minulla on markkinoinnin koulutuksen (KTM) lisäksi noin kuuden vuoden kokemus markkinoinnin käytännön tekemisestä. Yrityselämässä olen toiminut markkinoinnin osaajana eri rooleissa ja tehtävissä. Olen erikoistunut markkinoinnin automaatioon, eli oikea-aikaiseen automatisoituun asiakasviestintään, somemarkkinointiin sekä sisällöntuotantoon. Kokemusta löytyy myös oman verkkokaupan pyörittämisestä.

Laita rohkeasti viestiä ja mietitään yhdessä miten voisin parhaiten auttaa sinua yrityksesi markkinoinnissa.

Minusta sanottua

”Riikka on tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen, lempeä ja lämmin, jonka kanssa on helppo jutella ja edistää omia projekteja. Iso suositus!”

Yhteistyökumppani

”Yhteistyön paras anti on ollut luottamus siihen, että asiat tulevat hoidetuksi, laadukkaasti ja sujuvasti. Tämä on mahdollistanut sen, että ei tarvitse katsella perään ja tarkistaa onko tehtävät hoidettu.” 

Asiakas

”I worked with Riikka, witnessing first-hand how talented she is at content production, social media management and marketing automation. She has an eye for visual content, using the Adobe suite effortlessly, but was also skilled in writing interesting expert articles, blogs and emails. Collaboration and communication with Riikka were easy and we had so much fun working together!”

Ex-kolleega

”Riikka has admirable data research and handling skills, she uses digital marketing tools effectively and creates content successfully. Since she is very solution oriented, no task is too difficult for her. Riikka is always positive and fun to be around.”

Ex-esihenkilö

Millaiseen markkinoinnin ongelmaan haluaisit löytää ratkaisun tänään?

Anna 🤖  chatin auttaa