Digital Riikka

Sisältö­strategia

Yrityksesi sisältömarkkinointi on kuin roadtrip kohti tavoitteitasi. Oli tavoitteesi sitten tunnettuuden kasvattaminen, liidien houkutteleminen tai asiakkaan vakuuttaminen, hyvät sisällöt kannattaa pakata matkalaukkuun mukaan. Ennen kuin voit aloittaa sisällöntuotannon eli matkan määränpäähäsi, varmista, että matkalaukkusi on pakattu toimivilla sisällöillä ja että karttaasi on merkitty oikea reitti ja suunta. Ja mikä parasta, tälle matkalle sinun ei tarvitse lähteä yksin!

Sisältö­strategia

Se, kuinka arvokkaana ja hyödyllisenä seuraajasi ja muut käyttäjät kokevat sisältösi, vaikuttaa sisältösi tuloksellisuuteen. Valitse kanavat ja sisältöteemat strategisesti; missä kanavissa tavoittelemasi kohderyhmä on ja millaisella sisällöllä heidät voi tavoittaa. Strategian tärkein osa on tuloksellisuuden ja tavoitteiden miettiminen; mitä sisällöntuotannolla tavoittelemme ja mitä tuloksia odotamme.

Muotoillaan yhdessä yrityksellesi toimiva sisältöstrategia, jonka pohjalta sisällöntuotanto onnistuu ongelmitta!

Sisältö­suunnitelma

Sisältösuunnitelman avulla pidät konkreettisen sisältömarkkinoinnin hallussa. Suunnitelmaan tallennat sisältöideat, pysyt kärryillä sisältökategorioista, suunnittelet mahdolliset julkaisukanavat ja pidät huolen, että sisällönteko on tavoitteellista.

Referenssit

”Yksinyrittäjänä saattaa helposti sokaistua omalle tekemiselle, joten ulkopuolisen näkemykset ja ajatukset selkeyttivät suuntaa ja avarsivat myös tulevaisuuden näkymää. Yhteistyö antoi hyvällä tavalla potkua pyllylle edistää omaa tekemistä, loi uskoa ja toivoa tekemiseen, suunnitelmallisuutta ja selkeitä konkreettisia tuloksia.”

Tiina – ValoSoul Coaching

Millaiseen markkinoinnin ongelmaan haluaisit löytää ratkaisun tänään?

Anna 🤖  chatin auttaa