Digital Riikka

Yhden naisen mainos­toimisto Salossa

Hei sinä, joka etsit luotettavaa ja ammattitaitoista mainoskumppania Salon alueelta!

Tuleva markkinointi­kumppanisi?

Olen Riikka Tapola – salolainen markkinoinnin asiantuntija ja yrittäjä. Tarjoan sisällöntuotantopalveluita ja markkinointiautomaatio-osaamista auttaakseni yrityksiä luomaan kiinnostavaa ja tuloksellista markkinointisisältöä.

Erikoisosaamiseeni kuuluu markkinoinnin automaatio, somemarkkinointi ja sisällöntuotanto. Lisäksi minulla on vahvaa kokemusta teknologia-alalta ja verkkokaupan pyörittämisestä.

Tehdään yhdessä sisältömarkkinointia, joka saa potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan yrityksestäsi, ohjaa heitä yrityksesi sisältöjen pariin ja vakuuttaa heidät ostopolulla eteenpäin maksaviksi asiakkaiksi. Voit tutustua tarjoamiini markkinointipalveluihin tai laittaa minulle suoraan viestiä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Sovitaan tapaaminen ja käydään läpi, miten voisin auttaa sinua parhaiten yrityksesi mainonnassa ja markkinoinnissa.

Referenssit

”Yhteistyön paras anti on ollut luottamus siihen, että asiat tulevat hoidetuksi, laadukkaasti ja sujuvasti. Tämä on mahdollistanut sen, että ei tarvitse katsella perään ja tarkistaa onko tehtävät hoidettu.”

Tommi – Evenrue Markkinointi Oy

”Yksinyrittäjänä saattaa helposti sokaistua omalle tekemiselle, joten ulkopuolisen näkemykset ja ajatukset selkeyttivät suuntaa ja avarsivat myös tulevaisuuden näkymää. Yhteistyö antoi hyvällä tavalla potkua pyllylle edistää omaa tekemistä, loi uskoa ja toivoa tekemiseen, suunnitelmallisuutta ja selkeitä konkreettisia tuloksia.”

Tiina – ValoSoul Coaching

Millaiseen markkinoinnin ongelmaan haluaisit löytää ratkaisun tänään?

Anna 🤖  chatin auttaa